Молозиво козяче 500 мг, 100 капс

Молозиво козяче 500 мг, 100 капс

ALI48
25,55 €
rating Прочитайте огляд
Середня оцінка: 10/10 Кількість відгуків: 1

Молозиво Aliness - це суміш багатьох інгредієнтів з різними фізичними, хімічними та біологічними властивостями, воно є джерелом 19 екзогенних амінокислот, містить імуноглобуліни, особливо IgG, IgM, IgA, IgE, IgD та PRP (пролін), лактоферин (a білок із групи трансферину), а також вітаміни та мінерали.

 

Козяче молозиво 500 мг

Високоякісне 28% козяче молозиво стандартизоване за вмістом сухої речовини, яке не містить білка.

Молозиво, також відоме як молозиво або колострум, отримують з коров'ячого молока. Молозиво - це речовина, що виділяється молочними залозами в останній період вагітності до моменту пологів. Має характерний жовтий колір. Його склад відрізняється від отриманого пізніше молока. Вони були піддані певним показникам і імуноглобулінам (також включені).

Молозиво Aliness - це комбінація багатьох основних, доступних і біологічних інгредієнтів, є 19 екзогенних амінокислот, містить імуноглобуліни, особливо IgG, IgM, IgA, IgE, IgD і PRP (пролін), лактоферин (білок із групи трансферину) і елементи та мінерали.

Вміст вітамінних інгредієнтів - основні В1, В2, В6, С, Е і А.

Вміст мінеральних речовин - в основному фосфор, кальцій, калій, магній і натрій

Склад молозива змінюється з часом після виробництва. Кількість інгредієнтів зменшується на користь цукрів і ліпідів, що містять енергетичні речовини.

У молозиві є лактоза (молочний цукор), але її вміст набагато доступніше, ніж у пізньому молоці. Цього достатньо для забезпечення джерелами енергії та регулювання складу та діяльності кишкової мікрофлори (за рахунок розщеплення лактози для споживання молока).

Однак кількість молочного цукру в молозиві, зібраному протягом кількох годин після вживання, настільки мала, що не зустрічається у людей, які страждають на непереносимість лактози.

MedicLine

MedicaLine польському виробнику лінії продуктів Aliness. Продукти містять натуральні суміші, які характеризуються дієвістю та найвищим спектром функціональних властивостей, завдяки чому вони корисні для організму та мають оздоровчий характер. Їх виробництво схвалено за принципом «чистої етикетки», що гарантує непотрібні добавки. Вітаміни торгової марки Aliness можна вживати алергікам, людям з непереносимістю лактози, а також людям, які не вживають глютен.

Харчова добавка

Склад: Козяче молозиво (висушене козяче молозиво) містить 28% імуноглобуліну [IG], целюлоза мікрокристалічна: наповнювач, оболонка капсули: (субстанція: гідроксипропілметилцелюлоза).

Вміст 1 капсули: Козяче молозиво 28% ГІ 500 мг, Імуноглобуліни 140 мг

Рекомендована добова доза : 1-2 капсули на день перед їжею, запиваючи водою.

Вага нетто : 100 капсул

Зберігання: Берегти від шкідливого впливу води, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову норму порції протягом дня. Цей продукт не можна вживати вагітним і годуючим жінкам. Цей продукт не можна використовувати як заміну різноманітного харчування.

OPINION
rating 10
2024-01-14
ANDRE 1571

un bon produit est trop tôt pour être évalué....

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.