• Новий
Астаксантин і зеаксантин, 60 м'яких капсул
Астаксантин і зеаксантин, 60 м'яких капсул
Астаксантин і зеаксантин, 60 м'яких капсул
Астаксантин і зеаксантин, 60 м'яких капсул

Астаксантин і зеаксантин, 60 м'яких капсул

Swanson
SWA107
Останні товари на складі
17,67 €

Добавка астаксантин і зеаксантин містить два природні антиоксиданти, астаксантин і зеаксантин, які мають антиоксидантні та захисні властивості для очей.

 

Астаксантин і зеаксантин

Астаксантин і зеаксантин - це харчова добавка, що містить комбінацію двох природних антиоксидантів, астаксантин і зеаксантин. Астаксантин є потужним антиоксидантом, який захищає клітини від пошкодження. Зеаксантин є каротиноїдом із властивостями, які захищають очі від шкідливих факторів, таких як синє світло.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: Астаксантин (з Haematococcus pluvialis), OmniXan® Zeaxanthin [з перцю (Capsicum annuum) (плоди)], оливкова олія, желатин, гліцерин; вода очищена, лецитин соняшниковий, віск бджолиний, суміш токоферолів.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 м’яка капсула):

4 мг - Астаксантин

4 мг - Зеаксантина Омніксан®

Рекомендована добова доза: 1 желе на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.