Лактибіан Імуно

Лактибіан Імуно

PileJe
MED09A
25,34 €

Lactibiane Immuno підтримує належне функціонування імунної системи. Це спеціально підібраний пробіотик, який зміцнює захисні сили організму та кишковий бар’єр.

 

Лактибіан Імуно

Lactibiane Immuno підтримує належне функціонування імунної системи. Це спеціально підібраний пробіотик, який зміцнює захисні сили організму та кишковий бар’єр. Наявність усіх компонентів, які доповнюють один одного, дозволяє організму впливати на багато рівнів захисних механізмів і ефективно їх зміцнювати.

Лактибіан Імуно містить суміш молочнокислих бактерій наступних мікробних штамів: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Рекомендується для добавки в:

  •         імунодефіцити,
  •         рецидивуючі інфекції,
  •         профілактика інфекцій порожнини рота.

PiLeJe

Groupe PiLeJe — французька компанія, заснована в 1991 році. PiLeJe пропонує тільки продукти натурального походження в дозах, що відповідають щоденним потребам організму людини та характеризуються оптимальним засвоєнням шлунково-кишкового тракту.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: молочнокислі бактерії: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, вітаміни C і D3, наповнювач: фруктоолігосахариди, інулін цикорію, мікрокристалічна целюлоза, лактоза, молочні білки, антизлежувач: стерат магнію, підсолоджувач: м'ята .

Середні значення в 1 табл
молочнокислі бактерії 2.10 9 КУО

Рекомендована добова доза: 1 пастилка на день. Не приймайте його під час їжі.

Вміст нетто: 19 г - 30 пастилок

Зберігання: Захищати від світла, зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не можна використовувати дітям до 6 років.

Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.